Programma & Sprekers

The Digital Slopes is een fantastisch thema met ijzersterke sprekers!  Het programma bestaat uit nascholing, voldoende gelegenheid om te netwerken met collega's én uiteraard is er tijd om te genieten  van Kaprun & omgeving. 

Donderdag 24 maart:  aankomst in de loop van de dag. Welkomstborrel, diner & nascholing in de avond

Vrijdag 25 maart : in de ochten nascholing, middag vrije tijd, avond diner

Zaterdag 26 maart: in de ochtend nascholing en in de middag vrije tijd. s avonds sluiten we deze nascholing officieel af. 

Zondag 27 maart: nog een laatste keer skien of terug naar Nederland, iedereen is hierin vrij

De prijs voor deze nascholing is 995 euro per persoon. Inclusief in dit arrangement (op basis van een 2 persoonskamer) :  

  • 3 overnachtingen op basis van 2 persoonskamer, inclusief ontbijtbuffet
  • Diner op donderdag, vrijdag en zaterdagavond
  • 3 daagse skipas
  • Nascholing op donderdagavond, vrijdag- en zaterdagochtend

Jasper Thoolen

De interesse van Jasper ligt bij de restauratieve en reconstructieve tandheelkunde én hij is actief betrokken bij de ontwikkelingen van digitale projecten binnen de tandheelkunde. Het zal je dan ook niet verbazen dat Jasper, tijdens Dental Snow III, zal spreken over de analoge & digitale workflows binnen de restauratieve en reconstructieve tandheelkunde. 

Peter Thoolen

Peter Thoolen bekleedt functies in de organisatorische structuren van de Implantologie en restauratieve Tandheelkunde in Nederland. Tevens is hij hoofddocent in klinische opleidingsprogramma’s voor de restauratief tandarts en de tandarts implantoloog. 

Pedram Pooryousefi

Binnen de digitale tandheelkunde mogen we onze top tandtechnieker niet vergeten. Wat zijn we blij dat Pedram Pooryousefi weer mee gaat met ons. Zijn enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring maken dat hij een geweldige spreker is om aan boord te hebben.

Anthony Nguyen

Anthony studeerde tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (2013) en voltooide succesvol de drie-jarige restauratieve cursusopleiding Continuing Education Program of Comprehensive Dentistry te Oisterwijk (2020). Anthony praktiseert algemene tandheelkunde en werkt op verwijzing in het Tandheelkundig Centrum Vitalis te Alphen aan den Rijn. In de praktijk ligt zijn focus op de restauratieve en reconstructieve tandheelkunde in combinatie met digitale innovaties en -processen.