Sprekers DentalSnow 2020

Voor Dental Snow II zijn wij druk in de voorbereidingen om weer een mooi programma neer te zetten.Sprekers DentalSnow 2019

Anje-Marijcke van Boxtel 

Organisaties begeleiden het beste uit hun mensen te halen, mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, dat is kortweg wat Anje-Marijcke van Boxtel doet. "Mijn passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van het begeleiden van leiders, teams en organisaties. Vanuit dat perspectief ligt de praktijk van business leaders en die van big boat ocean sailors verrassend dicht bij elkaar. In a VUCA world it is all about learning and growing instead of ego and knowing’. Anje-Marijcke is organisatiepsycholoog. Zij ontwikkelde de kompasvisie op leren, ontwikkelen & performance. Ze werkt internationaal als spreker, thought leader en executive coach in leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling. Zij traint in business schools en masteropleidingen voor managers en coaches, coacht met name in het bedrijfsleven én als teamcoach voor Team Brunel in de Volvo Ocean Race. Anje-Marijcke publiceerde in 2015 ‘Goud, potentieel ontwikkeling voor mensen en de organisaties waarin zij werken’, in 2017 ‘Het spel van Goud’ en in 2018 verscheen ‘A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018’ met foto’s van Oswald Schwirtz.

Wie ben jij, wat kan je en wat is jouw plaats binnen het team ? Bij team Brunel krijg je tijdens de Volvo Ocean Race te maken met verschillende persoonlijkheden die 9 maanden lang zeer intensief met elkaar om moeten gaan. Hoe kun je deze personen laten functioneren als een geolied team en wat is daar voor nodig ? Om als team te kunnen functioneren moet je je zelf kennen, weten wat jouw sterke en zwakke punten zijn en hoe jij het beste in jouw team kunt functioneren. Tijdens deze Masterclass geeft Anje Marijcke van Boxtel jou handvatten en inzichten in een “verbeter” traject waar jij zelf een grote rol in kunt spelen.Koen de Jong is bedenker van Sportrusten. Zijn boeken Verademing,

Koud kunstje, Ik, de wielrenner, Ik, hardloper en Sporten voor beginners zijn samen meer dan 60.000 x verkocht en hij hoopt nog vaker gelezen. Zelf ervaart hij dagelijks wat de voordelen zijn van rustig ademen en drie keer in de week bewegen. Koen fietst graag en beoefent Vipassana-meditatie. Hij is gek op lanterfanten, kuieren, fietsen, hardlopen, luisteren en rustig praten. Daarbij is hij dol op koffie en boekwinkels.

Rustig ademhalen om concentratie te verhogen & stress te reduceren Tijdens de plenaire ochtend - en de interactieve avondsessie in de sneeuw laat Koen je ervaren hoe belangrijk een juiste ademhaling is voor je algemene gezondheid, concentratie en een hulpmiddel kan zijn tegen stress. Handige tips en tricks die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.