Programma 2023

Momenteel zijn wij druk doende om weer een prachtig programma neer te zetten voor 2023. Het programma van 2022 was gericht op de digitale tandheelkunde: een nascholing van deze tijd én gericht op de toekomst. Op z’n minst mag je hetzelfde van Dental Snow IV verwachten. Met trots laten we jullie weten dat Jasper Thoolen ook in 2023 weer met ons mee zal gaan! Samen met Naomi Doelen, Vincent Donker én Martijn Moolenaar, hebben we ervaren top sprekers die vol enthousiasme de educatie zullen verzorgen. Ga jij ook (weer) met ons mee?Programma 2022

In 2022 hebben wij fantastisch editie gehad met ijzersterke sprekers! Mede dankzij onze moderator Arend van den Akker, was er volop aandacht voor onze sprekers. De kick off was met Athony Nguyen, een jonge tandarts die heeft laten hoe zij zijn analoge ideeën en gedachten digitaliseer. Met een duideijke focus op de restauratieve en constructieve tandheelkunde, liet hij de deelnemers nadenken over de toekomst van de tandheelkunde.

De volgende ochtend gaven Peter en Jasper Thoolen, een informatie, leerzame maar ook zeer boeiende lezing. Alleen maar luisteren naar tekst over de tandheelkunde? Nee dan ben je bij vader & zoon verkeerd. Juist die prachtige verbinding met de muziek die door hun hele presentatie verweven was, maakte dit een unieke lezing. Door de analoge kennis, kunnen zij op hoog niveau digitaal presteren. 

Ter afsluiting gingen we luisten naar onze tandtechnieker Eric van der Winden. Een spreker met zoveel ervaring op het techniek vlak van de tandheelkunde dat je niet anders kan dan zeer geboeid luisteren! Modelleren in was gebeurt nog steeds, maar daarna is alles gedigitaliseerd!