Accomodatie

Hotel Victoria

Hotel Victoria is een 4-sterren hotel met luxe spa & wellness faciliteiten een bar, een karaoke bar in de kelder, zwembad en een grote parkeerplaats. Het hotel bestaat uit twee gebouwen die door een tunnel met elkaar verbonden zijn en het ligt één kilometer vanaf het centrum. Vanaf het hotel gaat er regelmatig een transfer busje naar het centrum toe.

Uw verblijf is op basis van all- inclusive inclusief skipas 

Skiën in Kaprun

Kaprun is bij veel Nederlandse wintersporters een geliefde bestemming. De gezellige Maiskogel en de sneeuwzekere gletsjer in combinatie met het gezellige dorp zorgen ervoor dat allerlei typen wintersporters, van families tot pro’s, ieder jaar weer afreizen naar Kaprun.

Sneeuwzekere gletsjer 

Kaprun wordt vaak in één adem genoemd met buurdorp Zell am See. De skigebieden van Zell am See en Kaprun zijn niet per lift met elkaar verbonden, maar er rijden skibussen tussen de liften van de Schmittenhöhe, Maiskogel en de gletsjer van de Kitzsteinhorn.

De Maiskogel ligt het dichtste bij het dorp Kaprun en is met name geschikt voor de minder ervaren wintersporters. Er gaan twee liften omhoog (die ook weer aan beide kanten van het dorp liggen). De relatief geringe hoogte (1675 meter), het beperkte aanbod van pistes en de beperkte moeilijkheidsgraad maken de Maiskogel tot een ideale berg voor families en beginnende wintersporters.

De sneeuwzekere Kitzsteinhorn gletsjer

Mocht er nou wat minder sneeuw liggen, dan is de gletsjer van de Kitzsteinhorn de place-to-be. Het dalstation van de gletsjer ligt een stukje buiten het dorp, maar is zowel per bus als per auto prima te bereiken en er zijn voldoende parkeerplekken. De liften van de Kitzsteinhorn reiken tot maximaal 3029 meter hoogte, waardoor je er een groot deel van het jaar terecht kan.

Ontspanning na het skiën

Het gezellige Kaprun is voor veel wintersporters dé uitvalsbasis bij het verkennen van de skigebieden in de omgeving. Je vindt er gezellige après-ski, goede restaurants, veel winkels en ook voldoende activiteiten wanneer je even wat anders wilt doen dan skiën of snowboarden. Op de Maiskogel ligt bijvoorbeeld een mooie rodelbaan die het hele jaar door open is en voor de echte genieters is een bezoek aan de Tauern Spa, een waterparadijs voor het hele gezin, met zowel thermale baden als waterglijbanen.


Kaprun_dentalsnow